مواد لازم برای تهیه راویولی شکلات :


 
   روغن مایع:سه قاشق سوپ خوری (حدود پنجاه میلی لیتر)
  آرد200 گرم
  پودر کاکائوی تیره:30 گرم
  تخم مرغ کامل:دو عدد
  سفیده تخم مرغ:یک عدد
   آب برای جوشاندن راویولی ها:یک لیتر
  شکر:50 گرم
  چوب دارچین:یک شاخه
  مربای گیلاس سفید یا قرمز:به میزان لازم
 
  
 
طرز تهیه راویولی شکلات :


اول آرد و پودر کاکائو را داخل کاسه ای الک کرده و میان آن را گود می کنیم.

تخم مرغ ها و روغن مایع را داخل کاسه ای دیگر هم می زنیم تا یکدست شوند سپس داخل آرد می ریزیم و همه را با هم مخلوط می نماییم.

و ورز می دهیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد.

اگر لازم بود دوباره مقدار کمی آرد به آن اضافه می کنیم تا خمیر مطلوبی به دست آید.  
 
روی خمیر را با یک دستمال پوشانده و حدود 15 دقیقه میگذاریم استراحت کند .

روی یک تخته بزرگ یا سطح میز کار را آردپاشی کرده و خمیر را به ضخامت دو تا سه میلی متر پهن می کنماییم.

خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و مانند تصویر گیلاس ها را روی آن می چینیم.

بین گیلاس ها را توسط برس با آب مرطوب می کنیم و لایه دوم خمیر را روی آن می گذاریم و با وردنه فشرده می کنیم که دو خمیر خوب به هم بچسبند.

بین گیلاس ها را توسط کارد یا ابزارهای مخصوص برش، می بریم و راویولی ها را روی تخته کار می چینیم. 

 

نکات تکمیلی در مورد راویولی شکلات :


راویولی شکلات جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا سی دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ده دقیقه میباشد .
راویولی شکلات را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها